Zangles

Zangles is geschikt voor iedereen die graag zingt en zangtechniek wil leren om zo zijn/haar stem verder te ontwikkelen. De lessen worden volledig afgestemd op jouw niveau, stijl- en repertoirewensen. Ik geef les sinds 1990 en maak gebruik van moderne methodes zoals EVT en CVT, maar ook van ogenschijnlijk niet-gerelateerde, fysieke disciplines en van technieken voor persoonlijke ontwikkeling. Alle muziekstijlen zijn mogelijk.

Heb je een vraag of wil je direct een proefles aanvragen?
Stuur een mailtje naar of bel me: 0653933832

Jouw eigen stijl

Ik ga bij het lesgeven altijd uit van de leerling. Dat betekent dat ik niet een methode op jou ‘prak’, maar eerst luister hoe je je stem nu gebruikt, wat je wensen zijn en wat voor eisen jouw repertoire stelt. Op die manier komen we samen tot een aanpak die precies bij jou past. Bij beginnende zangers gaan we op verkenning in jouw stem en jouw mogelijkheden. Doordat je heel gericht en persoonlijk les krijgt boek je snel vooruitgang. Je repertoire groeit dan met je mee en je zelfvertrouwen ook.

Duo- of groepsles

In overleg zijn duo- en groepslessen ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een groepsles speciaal voor één stemsoort uit een koor, of voor solisten en backing vocals van een band. Hierbij kan de nadruk liggen op techniek, maar ook op mengen, zuiverheid en het bedenken van koortjes. Je kunt van de lessen, of alleen van de oefeningen, een digitale opname krijgen of zelf opnemen. Hiermee kun je verder oefenen of zelf luisteren hoe nieuwe dingen klinken. En natuurlijk kun je zo je eigen vooruitgang in de gaten houden. Het is een handige extra tool bij de lessen.

Auditiecoaching

Natuurlijk kun je bij mij terecht als je auditie gaat doen voor een productie of voor een solo bij een koor. En voorbereiding op het conservatorium of andere uitvoerende kunstopleidingen behoort ook tot de mogelijkheden. Samen zoeken we uit wat je wilt/moet laten horen en we zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent, ook wat “zenuwhuishouding” betreft!

Oudleerlingen

Als coach vind ik het natuurlijk geweldig als leerlingen triomfen vieren in het zangvak. Of als een koor hoge ogen gooit met concerten. Hieronder een lijstje van succesvolle oud- leerlingen en koren. Deze coach is trots! Staat jouw link er nog niet bij? Laat het me weten!

Heb je een vraag of wil je direct een proefles aanvragen?
Stuur een mailtje naar of bel me: 0653933832