Workshop De podiumangst voorbij

Deze workshop is bedoeld voor iedereen vanaf 15 jaar die op een podium staat, of dat graag zou willen. Podiumangst, plankenkoorts of gewoon zenuwen, iedereen kan er er last van hebben. Voor sommigen is het zelfs reden om het podium maar helemaal te mijden, wat natuurlijk zonde is als je hard gestudeerd hebt.

Tijdens de workshop kijk je als deelnemer in ontspannen sfeer naar je eigen podiumangst en wat die allemaal teweeg brengt. (Er mag ook gelachen worden.) Vervolgens ga je met de groep op zoek naar nieuwe manieren om ermee om te gaan. Met als doel: podiumvrijheid en (weer) genieten van optreden. De workshop duurt twee dagdelen en is behalve voor zangers ook geschikt voor dirigenten, sprekers, acteurs, dansers, muzikanten, sollicitanten en iedereen die wel eens stijf van de zenuwen heeft staan lijden. Dat hoeft namelijk niet. Ik spreek uit ervaring.

De workshop is actief. Je gaat dus niet op een stoel zitten luisteren naar iemand die het allemaal zo goed weet, maar je eigen ervaring delen, coaching krijgen als je dat wilt, bijdragen aan anderen zonder te oordelen en voor jezelf iets nieuws creëren wat werkt.

In 2023 ga ik weer een workshop inplannen. Deze kondig ik ook aan via mijn Facebookpagina. Als je die liket blijf je vanzelf op de hoogte. Geen sociale media en toch op de hoogte blijven? Stuur me een mailtje of bel me 0653933832.