Open zangworkshops

Open zangworkshop Ameland

Op speciaal verzoek geeft Ellen Bakker zaterdag 23 november een zinderende zangworkshop bij Sier aan Zee op haar geliefde Ameland. Speciaal voor koorzangers die wel eens iets anders willen en voor zangers die (even) niet op een koor zitten, en natuurlijk voor bezoekers van de Kunstmaand die zich een middag heerlijk willen uiten.  Er is geen drempel en je hoeft je niet voor te bereiden. Ook je eigen creativiteit kun je kwijt!

Wat doen we?

Na een korte warming-up gaan we aan de slag met verschillende elementen die het a cappella zingen makkelijker en leuker maken. We maken de oren wakker, trainen de zang- en de lachspieren en zetten alvast een a cappella groove neer. Dan studeren we het arrangement in. Dat is een verkorte versie van een minder bekende popsong. Aan het eind van de workshop nemen we het resultaat een paar keer op. Niet voor een CD, wel voor ons eigen plezier.

Natuurlijk is er ook koffie, thee en (voor een zoet prijsje) taart.

Nieuwsgierig geworden? Geef je op en deel het zangplezier. Een korte impressie van één van de laatste workshops kun je hier vinden.

  • Datum : zaterdag 23 november
  • Tijd      : 14:00 tot 17:00 uur.
  • Locatie: Sier aan Zee, Oranjeweg 59, 9161CB Hollum (eindhalte van de bus!)
  • Prijs     : € 25,00 per persoon, inclusief koffie/thee (voor de liefhebber is er appeltaart van de banketbakker, tegen een zoet prijsje)