Open zangworkshops

zangworkshop_Ellen_Bakker

Open zangworkshop Ternaard

Op zaterdag 17 juni geeft Ellen Bakker weer een a cappella zangworkshop in Ternaard. Speciaal voor koorzangers die wel eens iets anders willen zingen en voor zangers die (even) niet op een koor zitten, maar wel graag eens een middag willen zingen met andere enthousiastelingen. De workshops zijn laagdrempelig (iedereen mag meedoen), maar er is voor ieder niveau een uitdaging op te zoeken. Ook je eigen creativiteit kun je kwijt!

Wat doen we?

Na een korte warming-up gaan we aan de slag met verschillende elementen die het a cappella zingen makkelijker en leuker maken. We maken de oren wakker, trainen de zang- en de lachspieren en zetten alvast een groove neer. Dan studeren we het arrangement in. Dat is altijd een verkorte versie van een bekende (of minder bekende) popsong. Aan het eind van de workshop nemen we het resultaat een paar keer op. Niet voor een CD, wel voor ons eigen plezier.

Natuurlijk is er ook koffie, thee en (zelfgebakken) taart.

Nieuwsgierig geworden? Geef je op en deel het zangplezier. Een korte impressie van een vorige workshop kun je hier vinden.

  • Datum : 17 juni
  • Tijd      : 14:00 tot 17:00 uur.
  • Locatie: Benthuis Ternaard, Nieuwbuurt 16, 9145 RL Ternaard
  • Prijs     : € 30,00 per persoon, inclusief koffie/thee/taart

Voor wie?

De open zangworkshops zijn geschikt voor iedereen die graag zingt en eens een middag met nieuwe mensen wil zingen. Iedereen kan op zijn of haar niveau de uitdaging aangaan.

Facebook

De open zangworkshops hebben een eigen Facebookpagina, waar opnames, leuke zangtips, YouTube-filmpjes en andere zangdingen staan. Als je de pagina in het blok hiernaast “liket” blijf je automatisch op de hoogte.

 

Ellen_Bakker-zangworkshop-04

Ja, ik kom een middag lekker zingen!

Je naam (verplicht)

Stemsoort (indien bekend)

Je email (verplicht)

Bericht